“Κρατάμε χαμηλούς τόνους, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο γκαρντ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2, στάθηκε στην υγεία που βγάζει η ομάδα κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της.

O Πάρης Μάρτζος με 12.8 πόντους μ.ο. είναι 3ος σκόρερ του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο όπως τονίζει ο ίδιος στον Athletic Radio 104,2: “Η ομάδα έχει 10 πρωταγωνιστές. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε παιχνίδι, υπάρχει ένας διαφορετικός παίκτης που πρωταγωνιστεί. Η ομάδα έχει κάνει κάποιες καλές νίκες και αυτό έχει βοηθήσει όλα τα παιδιά ώστε να ανέβει η ψυχολογία μας”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάρης Μάρτζος στον Athletic Radio 104,2

Για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ: “Περνάμε πολλές ώρες μαζί μέσα στο γήπεδο και είναι φυσιολογικό να δεθούμε τα παιδιά. Μένουμε μαζί και είμαστε σαν οικογένεια. Εγώ προσωπικά έχω να ζήσω αυτό το κλίμα, πάρα πολλά χρόνια”.

Για το 4Χ4: “Έχουμε κάνει κάποιες πολύ καλές νίκες όμως δεν χαλαρώνουμε και θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αυτό το παραπάνω δεν γνωρίζουμε τι είναι, θα δείξει στην πορεία”.

Για το αν έχει πετύχει “κάτι” ο ΟΦΗ: “Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα ότι έχουμε κάνει κάτι. Εννοείται ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να διατηρήσουμε τους χαμηλούς τόνους που έχουμε κρατήσει. Το ότι έχουμε κάνει κάποιες σπουδαίες νίκες και μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτόμαστε θετικά, ναι συμφωνώ, αλλά μέχρι εκεί. Αν δεν είμαστε σοβαροί, από εκεί που έχουμε κάνει τέσσερις νίκες, μπορεί να κάνουμε τέσσερις ήττες”.

Για το πρωτάθλημα της Α2: “Νομίζω ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ξεχωρίζει. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αν ο ΟΦΗ παίξει όπως πρέπει να παίξει, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Αυτήν την στιγμή παίζουμε με λίγο κόσμο, είναι ένα παράπονο που το έχει όλη η ομάδα. Θα θέλαμε να έχουμε στο γήπεδο αυτόν τον κόσμο γιατί μας δίνει δύναμη και ώθηση. Διαφορετικά είναι τα πράγματα όταν παίζεις μπροστά σε λίγο κόσμο και διαφορετικά να παίζουμε μπροστά σε 300 και 400 άτομα. Εγώ θα πω και μια προσωπική μου εμπειρία: Όταν έπαιζα στον Ίκαρο, στην Β’ Εθνική και παίζαμε για την άνοδο, είχα πάθει πλάκα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις γεμάτο το γήπεδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook