Τακιανός: “Να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ διατήρησε χαμηλούς τόνους μετά την τέταρτη συνεχόμενη νίκη ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το ότι βρέθηκε αντίπαλος με τον Τάκη Ξουρίδα.

Όπως έκανε γνωστό ο Φώτης Τακιανός, ο τεχνικός του Ερμή Λαγκαδά είναι εκείνος που γνωρίζει τον ίδιο από την ηλικία των 9 χρονών σημειώνοντας ότι: “Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, θέλω να πω δύο πράγματα που καλό είναι να ειπωθούν και να ακούγονται. Με τον κύριο Ξουρίδα μας συνδέει είναι μοναδικό. Είναι από τα λίγα άτομα που με γνωρίζουν από 9 χρονών. Αυτήν την στιγμή μου δίνεται μια ευκαιρία που δεν του έχω πει ούτε κατ’ ιδίαν: Το ότι κάθομαι σε έναν πάγκο, οφείλεται πολύ στην εικόνα που έχω από εκείνον ως προπονητή. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί με οδήγησε ο χαρακτήρας του και η νοοτροπία του. Θέλω να το πω δημόσια γιατί αυτήν την στιγμή, αυτήν την άναγκη έχω. Όπως επίσης θέλω να γνωρίζετε ότι δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά υπάρχουν και πολλά παιδιά που διέπρεψαν ως προπονητές. Τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου”.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο τεχνικός του ΟΦΗ διατήρησε χαμηλούς τόνους και υπογράμμισε ότι “όσο για το αγωνιστικό, είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη όμως η μεγάλη μου ικανοποίηση είναι ότι η ομάδα τελείωσε το παιχνίδι με 25 ασίστ και 9 λάθη. Αυτό σημαίνει ότι στο γήπεδο παρουσιάστηκε μια ομάδα που είχε αυτοσκοπό την συνεργασία. Θέλω να πω ότι η απουσία βασικών παικτών του Ερμή – ήταν ένα στοιχείο που παίζει τον ρόλο της. Αυτήν την στιγμή, όπως είναι το πρωτάθλημα, μπορεί να γκρεμιστεί μέσα σε 2 μήνες όπως έχει χτιστεί. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές ώστε να διατηρήσουμε την ίδια εικόνα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook