Το “ευχαριστώ” της Ηλιαχτίδας στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το δικό της ευχαριστώ είπε στον ΟΦΗ το Δ.Σ. της “Ηλιαχτίδας” για το φιλικό που διοργάνωσε κόντρα στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηλιαχτίδας ευχαριστούν θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, την Επιτροπή Μπάσκετ και τον κόσμο που παραβρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚ το Σάββατο 16/11/2013 στο φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με την ομάδα μπάσκετ του Ηράκλειο ΟΑΑ.

Τα έσοδα από το φιλικό αγώνα διατίθενται στο Σύλλογο για να ενισχυθεί η προσπάθεια μας. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση, τους αθλητές που συμμετείχαν και τους φίλους της ομάδας του Ηρακλείου, που έδωσαν το παρών σε αυτήν την εκδήλωση.

Θερμά ευχαριστήρια στο σύνδεσμό διαιτητών ΣΥΔΚΑΚ και συγκεκριμένα στους Διαιτητές κ. Μαλαμά Γιάννη, κ. Μακρή Παναγιώτη και κ. Γιαννακουδάκη Βασίλη καθώς επίσης και στη Γραμματεία κα Αντωνάκη Ελένη, κα Καπετάνιου Ελένη και κα Αποστολάκη Στέλλα που κάλυψαν τον αγώνα και προσέφεραν την αμοιβή τους για τον ίδιο σκοπό

Επίσης ευχαριστούμε τον ραδιοφωνικό παραγωγό κ. Μαυράκη Γιώργο που κάλυψε μουσικά τον αγώνα αφιλοκερδώς, και στην εταιρία Spacephone Ηρακλείου και στους κυρίους Τρελλάκα Απόστολό και Καλιγιάννη Γιώργο οι οποίοι προσέφεραν δώρα στου φίλους που παραβρέθηκαν στο κλειστό ΒΑΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Εκ μέρους της Διοίκησης

Η Πρόεδρος

Μαρία Ευστρατίου- Δουμάνη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook