ΟΦΗ = κοινωνικό έργο! (fotos+videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ραζής, Καραγκιολίδης και ο ΟΦΗ έδωσε χαρά, δώρα και προσκλήσεις στα παιδιά του 34ου Δημοτικού Σχολείου προσφέροντας χαρά και χαμόγελα στους μαθητές.

Ο Φώτης Τακιανός μιλώντας στους μαθητές του 34ου Δημοτικού Σχολείου τους τόνισε τα εξής: «Κάτι βασικό σε σχέση σχολείου – αθλητισμού, προτεραιότητα σας πρέπει να είναι το σχολείο. Τον αθλητισμό πρέπει να τον βλέπετε ως ένα κομμάτι που σας βάζει διαδικασία να παίξετε, να δημιουργήσετε νέους φίλους και παρέες. Να ξεφύγετε από κάποια πράγματα που είναι επικίνδυνα στην κοινωνία που ζούμε. Το να ενταχθείτε σε μια ομάδα και ένα νέο σύνολο, μπορεί να σας αποτρέψει από επικίνδυνα πράγματα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει με την παρέα σας και στον αθλητισμό. Μπορείτε να ενταχθείτε στις ακαδημίες του ΟΦΗ και σας προσκαλούμε να έρθετε. Πάντα όμως η προτεραιότητα σας θα είναι το σχολείο. Να φροντίζετε να είστε πρώτα καλοί μαθητές και μέσα από το σχολείο θα μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο σας».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Μπάσκετ και του αγωνιστικού τμήματος, ο ΟΦΗ επισκέφτηκε σήμερα το 34ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Στους μαθητές μοιράστηκαν δώρα και εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου με τονΕρμή Λαγκαδά που θα γίνει στις 4.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ.

Ο Φώτης Τακιανός, οι Χριστόφορος Ραζής, Γιάννης Καραγκιολίδης μαζί με τα μέλη της Επιτροπής ΜπάσκετΣυμεών Καμπάκα και Δημήτρη Παπαδάκη βρέθηκαν στους χώρους του σχολείου όπου μίλησαν στα παιδιά τονίζοντας τους την αξία που έχει στην ζωή τους ο συνδυασμός του σχολείου με τον αθλητισμό.

Οι μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς παίζοντας μαζί με τον Χριστόφορο Ραζή και τον Γιάννη Καραγκιολίδη και κέρδισαν πλούσια δώρα. Οι δύο αθλητές του ΟΦΗ προσκάλεσαν όλα τα παιδιά στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά.

Η Επιτροπή Μπάσκετ, πιστή και ταγμένη στο κοινωνικό έργο που προσφέρει ο ΟΦΗ στην πόλη του Ηρακλείου θα συνεχίσει τις επισκέψεις στα σχολεία του Ηρακλείου με μοναδικό σκοπό την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook