Ένα… καλάθι για την Ηλιαχτίδα – το “ευχαριστώ” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, λέει το δικό του ευχαριστώ για την διεξαγωγή του φιλικού με το Ηράκλειο που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η Επιτροπή Μπάσκετ ευχαριστούν θερμά τον κόσμο που παραβρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚ το Σάββατο 16/11/2013 στο φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με την ομάδα μπάσκετ του Ηράκλειο ΟΑΑ .

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση, τους αθλητές και τους φίλους της ομάδας του Ηρακλείου, που έδωσαν το παρών σε αυτήν την εκδήλωση.

Τα έσοδα από το φιλικό αγώνα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Ηλιαχτίδα, όπως επίσης και οι διαιτητές και η γραμματεία που κάλυψαν το φιλικό αγώνα προσέφεραν την αμοιβή τους για τον ίδιο σκοπό.

Θερμά ευχαριστήρια στο σύνδεσμό διαιτητών ΣΥΔΚΑΚ και συγκεκριμένα στους Διαιτητές  κ. Μαλαμά Γιάννη, κ. Μακρή Παναγιώτη και κ. Γιαννακουδάκη Βασίλη καθώς επίσης και στη Γραμματεία κα Αντωνάκη Ελένη, κα Καπετάνιου Ελένη και κα Αποστολάκη Στέλλα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ραδιοφωνικό παραγωγό κ. Μαυράκη Γιώργο ο οποίος και αυτός με τη σειρά του κάλυψε μουσικά τον αγώνα αφιλοκερδώς, και στην εταιρία Spacephone Ηρακλείου και στους κυρίους  Τρελλάκα Απόστολό και Καλιγιάννη Γιώργο οι οποίοι προσέφεραν δώρα στου φίλους που παραβρέθηκαν στο κλειστό ΒΑΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Ηλιαχτίδα κα Ευστρατίου Μαρία μαζί με αντιπροσωπεία του Ιδρύματος, παρακολούθησαν τον αγώνα και στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί με τις ομάδες τις πόλης μας γι’ αυτόν τον όμορφο σκοπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook