Παράπονα Τακιανού για το (άδειο) ΒΑΚ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έκρυψε την στενοχώρια του για το γεγονός ότι στο κλειστό του ΒΑΚ βρέθηκε (ξανά και ξανά) ελάχιστος κόσμος λέγοντας με περίσσια ειλικρίνεια ότι “έχουμε καταντήσει γραφικοί με το να ζητάμε συνέχεια να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος”.

Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν άλλο τμήμα του ΟΦΗ μέσα στην ημέρα αλλά και το ότι το φιλικό γινόταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ο κόσμος που βρέθηκε στο “παλατάκι” ήταν ελάχιστος αφού δεν ξεπερνούσε τους 150 – 200.

Ο Φώτης Τακιανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μικρή προσέλευση του κόσμου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “έχει καταντήσει γραφική η αναφορά μας στο να ζητάμε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι ανάγκη η δημιουργία μιας δυνατής και ισχυρής έδρας γιατί κάτι τέτοιο είναι καλό για όλους μας”.

Όσον αφορά το φιλικό, ο τεχνικός του ΟΦΗ πρόσθεσε: “Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο στόχους. Ο πρώτος αφορούσε την προσφορά μας προς την Ηλιαχτίδα. Θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στις διοικήσεις των δύο ομάδων για αυτήν την πρωτοβουλία. Υπάρχει ανάγκη για αυτούς που μπορούν, να βοηθούν ειδικά σε μια εποχή που δοκιμάζεται όλη η κοινωνία. Ο δεύτερος σκοπός ήταν να κρατηθεί η ομάδα σε δράση. Και οι δύο ομάδες αποκόμισαν οφέλη. Αυτό που θέλαμε είναι να πάμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά. Έχουμε ξεκινήσει καλά και έχουμε κάνει μια καλή πορεία όμως όποιος επαναπαυθεί, η τιμωρία τον περιμένει στην γωνία και δεν πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα τιμωρηθούμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook