Πετάει στο… διάστημα με την Spacephone ο ΟΦΗ! (fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την συνεργασία με ακόμα μια επιχείρηση του Ηρακλείου ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ που εγκαινίασε την συνεργασία του με την Spacephone Ηρακλείου.

Μάλιστα, δόθηκαν στους παίκτες και αναμνηστικά δώρα ενώ το ίδιο θα συμβεί και σε εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Μπάσκετ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Spacephone Ηρακλείου. Με μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Τεχνόπολις, ξεκίνησε η συνεργασία με τον ΟΦΗ που μέσω της Spacephone Ηρακλείου θα μοιράζονται πλούσια δώρα στους φιλάθλους της ομάδας που θα δίνουν το παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ.

Οι ιδιοκτήτες της Spacephone Ηρακλείου, Γιώργος Καλιγιάννης και Απόστολος Τρελάκας έκαναν ένα αναμνηστικό δώρο σε κάθε άθλητη ξεχωριστά αλλά και σε όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ.

H Spacephone Ηρακλείου, στην Αγίου Μηνά 1, άνοιξε για να φέρει επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας. Πρώτη μας κίνηση, με την έναρξη της επιχείρησης μας, φέραμε το νεο iPhone 4s, 3 εβδομάδες νωρίτερα. Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας, καθημερινά, νέες προσφορές και καινοτομίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook