Moίρασε χαμόγελα και “Ελπίδα” ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Ο ΟΦΗ πιστός στην υποχρέωση που έχει απέναντι στην κοινωνία, συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του έργο και το πρωί της Κυριακής επισκέφτηκε την ογκολογική μονάδα παίδων “Μαριάννα Βαρδινογιάννη” όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο “Ελπίδα”.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της Επιτροπής Μπάσκετ Γιάννης Δανδάλης, τα μέλη της Επιτροπής Συμεών Καμπάκας, Δημήτρης Παπαδάκης ενώ το αγωνιστικό τμήμα εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή της ομάδας Φώτη Τακιανό και τους αθλητές Στέφαν Τζόρτζεβιτς και Αλέξανδρο Ραζή.

Στα μικρά παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά δώρα ενώ οι Στέφαν Τζόρτζεβιτς και Αλέξανδρος Ραζής συνομίλησαν με τα παιδιά για το μπάσκετ όπου είχαν την ευκαιρία να τους λύσουν αρκετές απορίες αλλά και να παίξουν μαζί τους.

Η Επιτροπή Μπάσκετ δώρισε στους υπεύθυνους του ιδρύματος δύο κάδρα με φωτογραφίες της ομάδας από φετινούς αγώνες ενώ το ίδρυμα ανταπέδωσε προσφέροντας στους ανθρώπους της ομάδας ένα λεύκωμα με την ιστορία του ιδρύματος και ένα αναμνηστικό σουβέρ.

Το Gentikoule βρέθηκε στην  ογκολογική μονάδα παίδων “Μαριάννα Βαρδινογιάννη” και θα σας έχει μέσα στην ημέρα ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook