Για τη 2η σερί νίκη κόντρα στην Καβάλα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στο Μετς, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο ΒΑΚ την Καβάλα (Live 15:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) και ευελπιστεί να βάλει δύσκολα στους Αργοναύτες, οι οποίοι μετά τη ήττα από την ΑΕΚ δεν θέλουν να έχουν νέες απώλειες από τόσο νωρίς στην μάχη της ανόδου.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στο Μετς και χωρίς κάποιο απρόοπτο, ο ΟΦΗολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα.

Κόντρα σε ένα ακόμη πολύ δυνατό αντίπαλο, ο ΟΦΗ μετά τη νίκη στο Παγκράτι, θέλει να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Ο Φώτης Tακιανός για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιάννη Τόζιο, με τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς να είναι αυτός που καλείται να τραβήξει το κουπί όπως έκανε περίφημα και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι “Αργοναύτες” διαθέτουν μια ομάδα με αρκετά πλούσιο ρόστερ που έχει βάλει υψηλούς στόχους την φετινή σαιζόν, διαθέτοντας παράλληλα παίκτες με μεγάλη εμπειρία όπως ο Καραποστόλου και ο Καλαϊτζιδης. Ο στόχος της επιστροφής στην Α1 για την Καβάλα δεν είναι κάτι μυστικό και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει μία από τος καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook