Xαρά και δώρα μοίρασε ο ΟΦΗ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χαμόγελα, χαρά αλλά και πολλά δώρα μοίρασε ο ΟΦΗ που έδωσε το παρών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου προσκαλώντας τους μαθητές στο παιχνίδι με την Καβάλα.

Χαμόγελα, χαρά αλλά και πολλά δώρα μοίρασε ο ΟΦΗ που έδωσε το παρών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου. Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Επιτροπής Συμεών Καμπάκα, Δημήτρη Παπαδάκη, τον προπονητή του ΟΦΗ Φώτη Τακιανό και τους Τάσο Τραϊανό, Γιάννη Τόζιο.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στις βολές και δύο τυχεροί κέρδισαν δύο μπάλες με τις υπογραφές των παικτών του ΟΦΗ. Ακόμα, δόθηκαν δωρεάν εισιτήρια και ο ΟΦΗ κάλεσε τους μικρούς μαθητές να δουν από κοντά το παιχνίδι με την Καβάλα που θα γίνει αύριο στις 3.00 στο κλειστό γυμναστήριο στο ΒΑΚ.

Ο Φώτης Τακιανός στην ομιλία του προς τους παίκτες τους ζήτησε να είναι καλοί μαθητές και να συνδυάζουν το σχολείο με τον αθλητισμό καλώντας τους να συμμετέχουν στις ακαδημίες – πρότυπο του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε στους μικρούς μαθητές: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ μαζί μας. Εκτός από την γιορτή που κάνουμε, το πιο βασικό είναι ότι είστε μαθητές και πρέπει να δίνετε προτεραιότητα στα μαθήματα σας και να είστε συνεπείς. Παράλληλα με τα μαθήματα, μπορείτε να είστε σε ένα γήπεδο μαζί με τους φίλους σας και να δημιουργήσετε νέους φίλους ώστε να γνωρίσετε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Το μπάσκετ είναι η αποτοξίνωση σας από το σχολείο, θα δείτε νέα πρόσωπα και αυτό το περιβάλλον το έχει ο ΟΦΗ. Η ομάδα μας έχει οργανώσει τις ακαδημίες της και έχει ανοίξει τις αγκαλιές της σε όλα τα Κρητικόπουλα. Υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μπορείτε να μας πλησιάσετε, να ενσωματωθείτε στην οικογένεια του ΟΦΗ και εσείς να βρείτε ένα υγιές περιβάλλον. Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook