Ανακοινώθηκε ο Κερασοβίτης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην απόκτηση του Γιώργου Κερασοβίτη γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.Όπως σας είχε ενημερώσει από την Τετάρτη το Gentikoule o Γιώργος Κερασοβίτης είναι το πρώτο μεταγραγικό απόκτημα του ΟΦΗ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη του ΟΦΗ

Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ καλοσωρίζει στην οικογένεια του , τον αθλητή Γιώργο Κερασοβίτη.Του ευχόμαστε να έχει υγεία, ενώ παράλληλα με την βόήθεια, τόσο του ίδιου όσο και των υπόλοιπων παικτών, να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας μας.

Αμέσως μετά την συμφωνία ο 30χρονος (γεννημένος στις 31/05/1981, με ύψος 1.90), ποιντ γκαρντ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Μιλώντας για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ είπε…

“.Είμαι πολύ ευχαριστημένος, για την μεταγραφή μου.Θεωρώ ότι έκανα την σωστή επιλογή.Μου αρέσει σαν ιδέα που θα γίνω “Κρητικός” πηγαίνοντας σε μια ομάδα που καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για ένα παίκτη.Επίσης σημαντικό για μένα αποτελεί ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή  και με έπεισαν στην απόφασή μου αυτή”.

Για το πότε ο ΟΦΗ έδειξε ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του…

“Από την αρχή υπήρχε ενδιαφέρον.Και για μένα βέβαια αποτελούσε πρώτη προτεραιότητα.Σημαντική βοήθεια μου πρόσφερε ο (νέος) συμπαίκτης μου Α.Μπάρδας, ο οποίος μου είπε τα καλύτερα για την οικογένεια του ΟΦΗ.Επίσης όπως είπα και πιο πάνω, ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του ΟΦΗ, έπαιξε σημαντικό ρόλο”.

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ…

“Εχω μέσα μου το “μικρόβιο του πρωταθλητισμού”.Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι υψηλοί και συμβαδίζουν με την νεα μου ομάδα.Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου”.

Για το πότε θα έρθει στο Ηράκλειο…

“Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω κάτι με σιγουριά.Απλά έχω κανονίσει προσωπικά το διάστημα 30 Ιουλίου με 4 Αυγούστου να είμαι στα Χανιά σε ένα γάμο ενος μπασκετμπολίστα.Αν καταφέρω, θα έρθω και στην πόλη σας”.

Για τον κόσμο της ομάδας…

“Ολοι ξέρουμε τι σημαίνουν φίλαθλοι του ΟΦΗ και πόσο κοντά είναι στην ομάδα.Προσωπικά μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο η παρουσία των φίλων της ομάδας, γιατί σε όσες ομάδες είχα αγωνιστεί δεν είχα το στοιχείο αυτό.Θέλω απο την μεριά μου να ευχαριστήσω αυτόν τον κόσμο.Περιμένω με αγωνία το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, να νοιώσω κι εγω τι σημαίνει να είσαι ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook