Κερασοβίτης: «Ήρθα γιατί ο ΟΦΗ είναι πρωταγωνιστής»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΟΦΗ έδωσε ο Γιώργος Κερασοβίτης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 που αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Κρητική ομάδα.

Ο 30χρονος γκαρντ τόνισε ότι ο κυριότερος λόγος που τον έκανε να έρθει στον ΟΦΗ ήταν οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έχει βάλει η ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2.

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του τρόπου λειτουργίας του ΟΦΗ λέγοντας ότι «η ομάδα είναι πολύ νοικοκυρεμένη, η διοίκηση δεν τάζει «λαγούς με πετραχείλια» όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες και σίγουρα για έναν παίκτη είναι ότι καλύτερο να πηγαίνει σε μια ομάδα και να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κερασοβίτη στον Athletic Radio 104,2

Για το γεγονός ότι συμφώνησε γρήγορα με τον ΟΦΗ: «Το ότι κλείνουν αργά οι περισσότεροι παίκτες, σημαίνει ότι δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Το ότι έκλεισα νωρίς με τον ΟΦΗ, αυτό σημαίνει ότι ήταν η καλύτερη πρόταση που θα μπορούσα να έχω και ήθελα πολύ να έρθω στην ομάδα».

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΟΦΗ: «Ένας από τους λόγους που ήρθα ήταν και ο Βαγγέλης Βλάχος. Μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και πραγματικά μου εξασφάλισε πολλά πράγματα ώστε να έρθω στην ομάδα. Η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και είναι ότι καλύτερο για έναν παίκτη να πηγαίνει σε μια ομάδα. Ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για να έρθω στην ομάδα. Είναι σημαντικό για έναν αθλητή να πηγαίνει σε μια ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Το πρωτάθλημα της Α2 γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με τους νέους κανονισμούς. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, την μια εβδομάδα μπορεί να πηγαίνεις στην άνοδο και την άλλη για να επιδιώκεις να αποφύγεις τον υποβιβασμό. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και μου αρέσει που ο ΟΦΗ συμμετέχει για να κάνει πρωταθλητισμό. Πάντα αγωνιζόμουν σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται να έχεις για να πρωταγωνιστήσεις: «Το να κάνεις πρωταθλητισμό στην Α2 είναι πολύ πιο δύσκολο από το να θες να παραμείνεις στην Α1 όπου κακά τα ψέματα σημαδεύεις κάποια ματς για να τα κερδίσεις. Εγώ επειδή έζησα και τις δύο καταστάσεις, πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο η επίτευξη της ανόδου παρά η σωτηρία στην Α1».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας, το έχει δείξει και πιστεύω ότι θα το δείξει και φέτος όπου θα είναι μαζί μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook