ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΟΦΗ στο Μετς και μεγάλο διπλό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας καταπληκτικός ΟΦΗ, έπαιξε φοβερό μπάσκετ στο Μετς και έφυγε από το Παγκράτι με ένα μεγάλο και σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 66-78.

Ξεκίνημα με λάθη 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες και τον ΟΦΗ να δέχεται καλάθι σε κάθε επίθεση. Ωστόσο, μετά το νωθρό ξεκίνημα και το 8-4 υπέρ του Παγκρατίου, ο ΟΦΗ έκανε ένα σερί 4-0 με τον Τάσο Τραϊανό και ισοφάρισε σε 8-8. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο στην συνέχεια με την περιφερειακή άμυνα του ΟΦΗ να τα πηγαίνει πολύ καλά πάνω στον Φώτη Βασιλόπουλο που πέτυχε μόλις ένα 3ποντο στην πρώτη περίοδο. Ο Βασίλης Βαγενάς με 3ποντο στο τέλος της επίθεσης έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ με 18-21 για να λήξει η περίοδος 19-21.

Σούπερ Τζόρτζεβιτς, Δεληγιώργης και στο +16 ο ΟΦΗ!

Εν αντιθέσει με το ίδιο χρονικό διάστημα σε σχέση με το ματς κόντρα στο Ψυχικό, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στην δεύτερη περίοδο προκειμένου να βάλει τις “βάσεις” για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Με τον Απόλλωνα Δεληγιώργη σε ρόλο οργανωτή και τον Τζόρτζεβιτς σε αυτόν του εκτελεστή, ο ΟΦΗ ξεκίνησε να “χτίζει” μια διαφορά που τον έκανε αφεντικό στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ σε αυτό το διάστημα έτρεξε ένα απίστευτο σερί 4-18 με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 16 πόντους (27-43) και τελικά να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 13 πόντους (32-45).

Με ψυχραιμία, πάντα “αφεντικό” στο παιχνίδι

Η 3η περίοδος ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει ψυχραιμία στην επίθεση και να βρίσκει λύσεις με αποτέλεσμα, παρά την πίεση του Παγκρατίου, να συνεχίζει να έχει το προβάδισμα στο Μετς. Οι γηπεδούχοι με Κουτρούλια και Βασιλόπουλο μείωσαν στους 11 πόντους, 44-55, όμως ένα σερί 0-5 έφερε ξανά την διαφορά σε δυσθεώρητα ύψη και τον ΟΦΗ να προηγείται με 44-60.

Καθαρό μυαλό και μεγάλη νίκη!

Στην τελευταία περίοδο, εμφανίστηκε το πρόβλημα των φάουλ με τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς να φτάνει τα 4 και μοιραία να οδηγείται στον πάγκο. Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν εύστοχοι στις βολές και οι Δεληγιώργης, Μάρτζος “τελείωσαν” το Παγκράτι στο τελευταίο λεπτό με τον ΟΦΗ να παίρνει μια τεράστια νίκη με 66-78.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook