Ανακοινώθηκε και η παραμονή Παναγάκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Αλέξη Μπάρδα, τις υπογραφές με τον Γιώργο Κερασοβίτη, η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ έβαλε το… τέλος και στην υπόθεση Παναγάκη ανακοινώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ήδη, το Gentikoule σας ενημέρωσε για την μεταγραφή του 30χρονου γκαρντ, ενώ λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι – η διοίκηση του ΟΦΗ ανακοίνωσε το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τον Σάκη Παναγάκη. Ο πλέι – μέικερ του ΟΦΗ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την ομάδα ωστόσο απέμεναν μόνο οι ανακοινώσεις για να ανανεωθεί η παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας για 5η συνεχή χρονιά.

Ο Σάκης Παναγάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ δήλωσε “είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για πέμπτη χρονιά στην ομάδα της καρδιάς μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στον κόσμο του ΟΦΗ να έχει  υγεία”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

-“Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, για ένα ακόμη χρόνο με τον αθλητή Σάκη Παναγάκη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook