Παίκτης του ΟΦΗ και με την “βούλα” ο Κερασοβίτης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, παίκτης του ΟΦΗ και με την… “βούλα” είναι ο Γιώργος Κερασοβίτης που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο 30χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α1 με την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας και αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Βλάχου ενώ με την προσθήκη του, ο ΟΦΗ δυναμώνει στην περιφέρεια αποκτώντας έναν αθλητή που διαθέτει εμπειρία, ηγετικά χαρίσματα αλλά και την… μαεστρία για να κατευθύνει το παιχνίδι του.

Ήδη, όπως σας αναφέραμε από την Δευτέρα, ο Κερασοβίτης είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και απέμεναν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, κάτι που συνέβη σήμερα. Ο έμπειρος πλέι – μέικερ αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 σε 19 παιχνίδια στα 5 εκ των οποίων ως βασικός ενώ την σαιζόν 2010 – 2011 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας.

Ο Κερασοβίτης αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ωστόσο σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας ενώ όπως έχουμε αναφέρει, στο στόχαστρο του συλλόγου βρίσκεται ένας Αμερικανός γκαρντ.

Η μεταγραφή του Γιώργου Κερασοβίτη δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της ημέρας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook