Σε ρυθμούς Ψυχικού στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον ΟΦΗ προετοιμάζονται για το παιχνίδι με το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό όπου στόχος είναι σαφώς η ομάδα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. 

Η ήττα από την ΑΕΚ θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι “εντός προγράμματος”, μια ήττα που πιθανόν να μην πονάει κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο στον ΟΦΗ περίμεναν μια καλύτερη εικόνα από την ομάδα. Οι “ασπρόμαυροι” παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα δεκάλεπτο και στην συνέχεια κατέρρευσαν κάτι φυσικά που προβληματίζει ακόμα και αν βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Για ακόμα μια αγωνιστική ο ΟΦΗ έχει δύσκολο έργο σε μια σειρά του δύσκολου προγράμματος των πρώτων αγωνιστικών. Οι “ασπρόμαυροι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με το Ψυχικό, το οποίο την πρώτη αγωνιστική του συνέτριψε με 62-86 τους Ίκαρους Σερρών. 

Ο Φώτης Τακιανός αφού επισήμανε για αρκετή ώρα τα λάθη των παικτών του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ περιμένει να δει σαφή βελτίωση στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook