Μπάρδας:”Ο ΟΦΗ με καλύπτει απόλυτα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο “μπομπέρ” του ΟΦΗ ήταν από τις προτεραιότητες της διοίκησης και του Βαγγέλη Βλάχου να παραμείνει στην ομάδα και η παραμονή ήταν δεδομένη από τις αρχές του Ιουνίου, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε ένα μήνα αργότερα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

O Aλέξης Μπάρδας μίλησε στο Gentikoule για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ και άφησε υποσχέσεις για μια εξίσου καλή χρονιά όπως η περσινή με την φανέλα της ομάδας…

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Gentikoule

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ…

Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ δεν έχει φτάσει ακόμα στο ταβάνι και θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό και θέλω να είμαι μέλος της ομάδας σε αυτή την προσπάθεια.

Για το γεγονός πως η συμφωνία ήρθε πολύ γρήγορα…

Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω μια πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση και με τον προπονητή μου. Ο ΟΦΗ με καλύπτει απόλυτα, έχει όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει και δεν υπήρχε λόγος να ψάξω για κάτι άλλο.

Για το τι να περιμένουμε από τον ίδιο τη νέα χρονιά…

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα δουλέψουμε σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε τους όποιους στόχους θέση η διοίκηση.

Για το ποιες είναι οι βλέψεις της ομάδας στην Α2…

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μια γρήγορη παραμονή. Από εκεί και πέρα αν προκύψει κάτι καλύτερο θα το κυνηγήσουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook