Μετά τις 20 Αυγούστου η πρεμιέρα της ομάδας μπάσκετ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά τις 20 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ καθώς λόγω και του Ευρωμπάσκετ αναμένεται να υπάρξει μια καθυστέρηση στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια, και την περσινή σαιζόν η “πρώτη” της νέας χρονιάς έγινε στις 23 Αυγούστου αφού το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ξεκίνησε χρονικά πιο μετά σε σχέση με τις υπόλοιπες κατηγορίες. Ωστόσο, στον ΟΦΗ θέλουν να είναι πανέτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για αυτόν τον λόγο ο Βαγγέλης Βλάχος θέλει, αν είναι δυνατόν, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προσθήκες εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, λόγω του ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει φέτος πιο αργά σε σχέση με άλλες χρονιές, στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να δουλέψουν μαζί παίκτες και προπονητής προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο.

Πάντως στον ΟΦΗ έχουν φροντίσει να προετοιμάσουν το έδαφος και σε ότι έχει να κάνει με την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος καθώς προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας με την “Διατροφική Αγωγή” και τον Διαιτολόγο – Αθλητικό Διατροφολόγο Μάνο Γιακουμάκη. Μια συνεργασία που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και μέσα από αυτήν προβλέπεται πλήρες πρόγραμμα διατροφής για όλους τους παίκτες φροντίζοντας να βρίσκεται ο σύλλογος σε υψηλό επίπεδο και σε αυτόν τον τομέα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook