Στην Αθήνα ο Ξημέρης για την σύσκεψη των προέδρων της Α2-Ξεκινάει ο σχεδιασμός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην σημερινή σύσκεψη των προέδρων της Α2 κατηγορίας με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στην Αθήνα, θα παραβρεθεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης.

Στη σύσκεψη αυτή θα συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης της Α2, αλλά και τo οικονομικό που «καίει» τις ομάδες, οι οποίες θέλουν να γνωρίζουν το αν θα ισχύσει φέτος η επιχορήγηση των 100 χιλ. ευρώ που λαμβάνουν οι ομάδες της Α2 κατηγορίας. Από τη σύσκεψη αυτή θα κριθούν πολλά για το μπάτζετ των ομάδων, οι περισσότερες από τις οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στον ΟΦΗ περιμένουν θετική έκβαση στο θέμα της επιχορήγησης ώστε η ομάδα να μπορεί να κινηθεί κάπως πιο εύκολα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα βρεθεί στην σύσκεψη με τον προπονητή του ΟΦΗ Βαγγέλη Βλάχο, με τον οποίο αργότερα θα έχει συνάντηση για τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά στην Α2 κατηγορία. Στον ΟΦΗ ήδη έχουν εξεταστεί κάποιες περιπτώσεις απόκτησης παικτών και οι δύο άνδρες αναμένονται να θ΄σουν επί τάπητος το θέμα του σχεδιαμού εν όψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στην Α2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook