Ενδιαφέρον επιχειρηματιών για να ασχοληθούν με το μπάσκετ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ενδιαφέρον τριών επιχειρηματιών για να ασχοληθούν με το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ αποκάλυψε στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ο Βασίλης Ξημέρης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναμένεται να έχει επαφές με επιχειρηματίες εντός και εκτός Κρήτης για την προοπτική του τμήματος μπάσκετ μετά την άνοδο στην Α2 καθώς και για την διερεύνηση της δυνατότητας να επιχειρηθεί τα επόμενα χρόνια μια προσπάθεια ανόδου στην Α1.

Πέραν του ενδιαφέροντος τριών επιχειρηματιών για να ασχοληθούν ενεργά με το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Βασίλης Ξημέρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στην προσπάθεια αυτή να προστεθούν και άλλοι. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης θα συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του μπάσκετ ενώ θα έχει συνάντηση μαζί του για το θέμα αυτό, όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην μάχη που δίνει αυτήν την εποχή ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ.

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι η παρουσία του τεχνικού επιτελείου ήταν πετυχημένη. Όπως είπε «ο κ. Βλάχος σχεδίασε σωστά την ομάδα και όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε» και κατέληξε λέγοντας ότι «ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας για τη νέα σεζόν και όταν είμαστε έτοιμοι θα ενημερώσουμε τον κόσμο τις ομάδας για τα σχέδια μας».

Τέλος με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει τον ΑΓΟΡ για την άνοδο του στην Α1 μπάσκετ, αλλά και τον Ηρόδοτο για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook