«Έκλεισε» και τυπικά η παραμονή του Βαγγέλη Βλάχου στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η παραμονή του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο του ΟΦΗ ήταν δεδομένη εδώ και αρκετές εβδομάδες. Σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά αυτό το κομμάτι με την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Άλλωστε η παρουσία του 43χρονου τεχνικού στον πάγκο της Κρητικής ομάδας ήταν δεδομένη και κατά συνέπεια η παρουσία του στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου είχε οριστικοποιηθεί με την… είσοδο του 2011! Έτσι, η σημερινή ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη. Μαζί με τον Βαγγέλη Βλάχο, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του ως βοηθός του και ο Γιώργος Γωνιωτάκης που επίσης ανανέωσε με τον ΟΦΗ.

Βλάχος: “Πρωταρχικός στόχος είναι η εδραίωση του ΟΦΗ στην Α2”
Ο Βαγγέλης Βλάχος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ ανέλυσε τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 δίχως να κρύψει την ευχαρίστηση του για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ηρακλείου. Είμαι ευχαριστημένος από την θετική κατάληξη  της υπόθεσης. Απο την συνεργασία μου με την ομάδα του ΟΦΗ είμαι πολύ ικανοποιημένος και πρόθεσή μου ήταν να παραμέινω στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, που ξεκίνησε απο πέρυσι,  με πολύ καλά μέχρι στιγμής αποτελέσματα που δεν ήταν τόσο εύκολα όσο δείχνει αλλά προϊόν πολλών παραγόντων μαζί. Ο κορμός υπάρχει και χωρίς βιασύνη και με ώριμη σκέψη, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Πρωταρχικός στόχος είναι η εδραίωση της ομάδας στην Α2 και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2 εύκολα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο “τιμονιέρης” του ΟΦΗ.

Γωνιωτάκης: “Σοφότεροι στην Α2”
Μαζί στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ συνεχίζει και ο Γιώργος Γωνιωτάκης που θα βρίσκεται στο πλάι του Βαγγέλη Βλάχου. Ο συνεργάτης του τεχνικού του ΟΦΗ τόνισε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασία μας με την οικογένεια του ΟΦΗ. Άλλωστε δεν είναι κρυφό, οι δεσμοί αγάπης που έχω για την ομάδα αυτή και η αδυναμία που τρέφω για τον ΟΦΗ. Η περυσινή χρονιά έκλεισε ιδανικά για εμάς. Ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος και με 2-3 προσθήκες, ο ΟΦΗ θα έιναι απο τις ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας. Την Α2 την ξέρουμε και γυρίζουμε σοφότεροι. Νομίζω ότι οι φίλοι της ομάδας μας , θα γνωρίσουν πολλές χαρές ακόμη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook