Μπαλάφας: «Δουλέψαμε πολύ για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Μπαλάφας μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 προανήγγειλε την παραμονή του στον ΟΦΗ μιλώντας παράλληλα για την σκληρή δουλειά της φετινής χρονιάς. Ο Τρικαλινός σέντερ αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στην πρώτη του χρονιά με τα «ασπρόμαυρα».

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του, η άνοδος της φετινής περιόδου ήταν αποτέλεσμα των φετινών προσπαθειών λέγοντας ότι «δουλεύαμε πολύ σκληρά όλη την χρονιά όμως περιμέναμε ότι η χρονιά θα έχει αυτήν την κατάληξη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπαλάφας στον Athletic Radio 104,2

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Για κάποιον που κοιτούσε απλά το πρόγραμμα και έλεγε ότι ο ΟΦΗ κέρδιζε σχετικά εύκολα κάποιον αντίπαλο, η αλήθεια είναι ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα δουλέψαμε αρκετά σκληρά».

Για την πορεία του ΟΦΗ: «Η αλήθεια είναι ότι βάσει των ρόστερ των ομάδων βλέπαμε ότι θα πήγαινε έτσι το πρωτάθλημα. Ίσως θα μπορούσε κάποια ομάδα να κάνει την έκπληξη όμως από εκεί και πέρα βάσει της δυναμικής των ομάδων, δίκαια πήραν την άνοδο οι τρεις ομάδες. Εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα και για αυτόν τον λόγο φτάσαμε στην άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου».

Για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ: «Περιμέναμε περισσότερο κόσμο για να μας στηρίξει και αυτό μας πίκρανε λίγο. Όμως, ο κόσμος μας έδειξε, έστω στο τελευταίο παιχνίδι, ότι μας αγαπάει και ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Τουλάχιστον, μας αποζημίωσε με την παρουσία του στο παιχνίδι με το Πέραμα. Εντάξει, ο κόσμος του ΟΦΗ περνάει τα δικά του και γενικά είναι μια παράξενη περίοδος».

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ: «Έχουμε συζητήσει με την ομάδα και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά ώστε να συνεχίσω στον ΟΦΗ».

Για τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου: «Πιστεύω πως αν η ομάδα κρατήσει έναν μεγάλο κορμό από αυτόν που διαθέτει την φετινή χρονιά, συν κάποιες προσθήκες που θα γίνουν σε θέσεις – κλειδιά τότε δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και έχει την δυνατότητα να τερματίσει στις έξι πρώτες θέσεις».

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Το πρωτάθλημα της Α2 δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Β’ Εθνικής. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να θεωρείται εύκολο και χρειάζεται προσοχή σε κάθε αγώνα. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να μην πέφτουμε θύματα εκπλήξεων».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook