Ένας «ψηλός» και ένας «κοντός» για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Mπορεί στον ΟΦΗ να τηρούν στάση αναμονής λόγω των εξελίξεων στο ποδόσφαιρο ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στην ομάδα δεν έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα σαιζόν.

Όπως αναφέραμε το Σάββατο, ήδη παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελούν οι Ματενίδης, Ψάλτου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gentikoule.gr δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά τον “κορμό” που είναι επιθυμία να διατηρηθεί στην ομάδα, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ανανεώσεις με τους Μπάρδα, Καραδολάμη και έπονται οι υπόλοιποι αφού πρόθεση του Βαγγέλη Βλάχου είναι να μείνουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά, στόχος είναι να γίνουν δύο μεταγραφές, ενός πλέι – μέικερ και ενός σέντερ καθώς η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ έχει κρίνει ότι εκεί χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Ειδικότερα για την θέση του σέντερ, σκοπός είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης – “σκιάχτρο” για την ρακέτα που θα πλαισιώσει τους Σουφλιά, Καραδολάμη και Μπαλάφα μέσα στην ρακέτα.

Όσον αφορά την θέση του πλέι – μέικερ, στόχος είναι να παραμείνει ο Σάκης Παναγάκης που έκανε φέτος την καλύτερη του χρονιά με την φανέλα του ΟΦΗ αλλά και να αποκτηθεί ένας ακόμα πόιντ γκαρντ ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Σπύρο Μούρτο. Άλλωστε, ο διεθνής γκαρντ ανήκει στον Άρη όπου και επιστρέφει μετά την χρονιά που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook