Ρωμανίδης: «Ο ΟΦΗ θα κάνει σταθερά βήματα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Μιχάλης Ρωμανίδης και μέλος της «χρυσής ομάδας» του 1987 μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κατάκτηση της Ευρώπης αλλά και για την Κρητική ομάδα.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος αναφερόμενος στην πρώτη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ τόνισε ότι «εκείνη η βραδιά άλλαξε την ζωή μας και το ελληνικό μπάσκετ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός γιατί άρχισε μια άλλη εποχή, ειδικά για το ελληνικό μπάσκετ αν σκεφτείτε και τις επιτυχίες του Άρη. Ήταν κάτι ξεχωριστό γιατί τότε οι αθλητές δεν είχαν υψηλές αμοιβές. Εκτός από τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, οι υπόλοιποι παίκτες δεν αμείβονταν πολύ. Το οικονομικό κομμάτι ερχόταν σε δεύτερη μοίρα. Όσα ζήσαμε με την Εθνική αλλά και με τον Άρη ήταν χαραγμένα μέσα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρωμανίδης.

24 χρόνια μετά, ο πρώην διεθνής άσος του Άρη και της εθνικής ομάδας βρίσκεται πλέον στην υπηρεσία του ΟΦΗ και όπως τόνισε «στον ΟΦΗ έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Οτιδήποτε χρειαστεί, το λύνουμε χωρίς πρόβλημα. Ανάμεσα στην διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία με αποτέλεσμα να ξεπεραστούν τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν».

Όσον αφορά την επόμενη σαιζόν που θα βρει τον ΟΦΗ στην Α2, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες από την οικογένεια Ξημέρη ώστε τα οικονομικά να βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο. Πρέπει να βάλουμε κάτω το μπάτζετ και να δούμε τι θα γίνει όμως είναι νωρίς ακόμα».
Ποιες είναι οι προοπτικές που υπάρχουν για τον ΟΦΗ; Ο Μιχάλης Ρωμανίδης τονίζει ότι πρόκειται «για μια οργανωμένη ομάδα με κόσμο που βρίσκεται σε μια μεγάλη πόλη. Ο ΟΦΗ θα κάνει υπομονή και σταθερά βήματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook