«Πάντα πρωταγωνιστής ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί η φετινή «πρώτη» του ΟΦΗ να μην είχε τον «αέρα» των προηγούμενων χρόνων όμως δεν έλειψαν η αισιοδοξία και η πίστη για να παραμείνει πρωταγωνίστρια η ομάδα.

Παρόντες στο «παλατάκι» του ΟΦΗ ήταν οι έξι παίκτες της ομάδας: Αλέξης Πετράκης, Δημήτρης Καραδολάμης, Κώστας Μπαλάφας, Τάσος Τραϊανός, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, Βασίλης Κιτσούλης καθώς και οι Γιούσι Κυρίτσης, Έρικ Ρουστέμι που θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Φώτη Τακιανού. Το Gentikoule βρέθηκε στο «παλατάκι» και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

«Πρωταγωνιστής ο ΟΦΗ με την βοήθεια του κόσμου»
Ο Φώτης Τακιανός
δεν έκρυψε την ελπίδα του για την δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου στο φετινό πρωτάθλημα και στις δηλώσεις του ανέφερε τους τρεις άξονες που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να κατηφορίσει (ξανά) στην Κρήτη: «Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι ότι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχαν αμφιβολίες για το αν θα συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα. Όμως, η αγάπη κάποιων ανθρώπων το ξεπέρασε αυτό και τελικά η ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2. Το επόμενο βήμα ήταν να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που ήταν το χαμηλότερο στην ιστορία του ΟΦΗ. Παρά τις δυσκολίες, οι άνθρωποι της διοίκησης προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να τιμήσουμε το κάθε ευρώ και να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Το τρίτο και βασικότερο στοιχείο ήταν ότι θα μπει ένα πλάνο σε βάθος χρόνου. Η φετινή σαιζόν θα είναι μια χρονιά προσαρμογής και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις ώστε σε συνδυασμό με τα στοιχεία που υπάρχουν (γήπεδο, κόσμος που λατρεύει την ομάδα) να μπουν οι βάσεις για να μπει η ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού. Επειδή ξέρουμε και τις συνθήκες που επικρατούν, προτιμούμε να μην κάνουμε μακρινές σκέψεις. Επενδύσουμε στο παρόν με πολύ σκληρή δουλειά ώστε να δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο».

Όσον αφορά την στήριξη του κόσμου, ο τεχνικός του ΟΦΗ επισήμανε ότι «θέλουμε να αναγκάσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει, αν δεν έχει την βοήθεια του κόσμου τότε θα μείνει ημιτελής. Ελπίζουμε να μας στηρίξει και να βρεθεί στο πλευρό μας».

Σχετικά με τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν, ο Φώτης Τακιανός τόνισε ότι «το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά 70%. Το υπόλοιπο 30% αφορά τους παίκτες στις θέσεις 1 και 2».

«Γνωρίζω ποιος είναι ο ΟΦΗ»
Ένα από τα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ, ο Βασίλης Κιτσούλης μίλησε και δεν έκρυψε την χαρά του που αποτελεί μέρος της ομάδας. «Οι άνθρωποι του ΟΦΗ με προσέγγισαν με σωστό τρόπο. Γνωρίζω την δυναμική του ΟΦΗ και τι σημαίνει η ομάδα για το Ηράκλειο. Ξέρω ότι έχει έναν καταπληκτικό κόσμο και πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει την πορεία που περιμένουν όλοι» είπε ο πρώην φόργουορντ του ΚΑΟ Δράμας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook