«Δικούς του» παίκτες εμπιστεύεται ο Τακιανός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γνωστές και δοκιμασμένες – για τον ίδιο – λύσεις έχει στο μυαλό του ο Φώτης Τακιανός που ήδη έχει «σηκώσει τα μανίκια» για να παρουσιάσει έναν δυνατό και ανταγωνιστικό ΟΦΗ.

Ήδη, ο Αλέξης Πετράκης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ ενώ από εκεί και πέρα, έχει μπει στόχος να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας οι Καραδολάμης, Μπαλάφας και Τσερκιτζόγλου. Κάτι που είναι πολύ πιθανό.

Παράλληλα με τις ανανεώσεις όμως προχωράει και το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ με τον Φώτη Τακιανό να δίνει προτεραιότητα σε παίκτες που ο ίδιος γνωρίζει και έχει συνεργαστεί μαζί του στον ΚΑΟ Δράμας. Ήδη έχετε διαβάσει στο Gentikoule για τους Βουκαντίνοφ, Κιτσούλη ενώ στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ έρχεται να προστεθεί ακόμα ένας. Ο λόγος για τον 27χρονο φόργουορντ Χριστόφορο Χούμα που βρίσκεται στο μυαλό του νέου τεχνικού του ΟΦΗ. Ο παίκτης του ΚΑΟ Δράμας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου στην Α2 ωστόσο πέρυσι δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Κώστα Καλαφατάκη.

Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αθλητικό παίκτη που αναλαμβάνει «δύσκολες αποστολές» στην άμυνα ενώ ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν κατεβάσει ο Κολοσσός Ρόδου και το Περιστέρι.

Ο Φώτης Τακιανός τον γνωρίζει αρκετά καλά και τον θέλει στον ΟΦΗ έχοντας κάνει μια διερευνητική επαφή μαζί του εν όψει της επόμενης περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook