Ξεκινούν τα διαρκείας με σύνθημα «ΟΦΑΡΑ σ’ αγαπάω, παντού σ’ ακολουθάω…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ με τους ανθρώπους της ομάδας να χρησιμοποιούν ένα από τα αγαπημένα συνθήματα του κόσμου.

Με το σύνθημα «ΟΦΑΡΑ σ’ αγαπάω, παντού σ’ ακολουθάω για σένα έχω χάσει το μυαλό και ας φάγαμε ξενέρες στις δύσκολες σου μέρες … εμείς θα είμαστε για πάντα εδώ» ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ. Ως γνωστόν, η επιτροπή μπάσκετ έχει αποφασίσει να διατεθούν 500 εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ και τα οποία θα βγουν σε κυκλοφορία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Με αυτό το έξυπνο τρόπο, η επιτροπή καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρόν στο «παλατάκι» του ΒΑΚ ώστε να στείλει στα ύψη την ομάδα. Λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνουν γνωστές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ ξεκίνησε φέτος δυναμικά σε όλους τους τομείς …

Επιτροπή Μπάσκετ που συνδυάζει την εμπειρία με την φρεσκάδα …

Προπονητής που το μέχρι σήμερα έργο του μας γεμίζει προσδοκίες …

Και τώρα Κάρτα Διαρκείας – Αμπονέ κομψοτέχνημα …

με αποτυπωμένα τα στιχάκια «ΟΦΑΡΑ σ’ αγαπάω, παντού σ’ ακολουθάω για σένα έχω χάσει το μυαλό και ας φάγαμε ξενέρες στις δύσκολες σου μέρες … εμείς θα είμαστε για πάντα εδώ»

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook