Και με την βούλα Πετράκης στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Και επίσημα με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αλέξης Πετράκης η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα. “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ” δήλωσε ο 25χρονος πλέι μέικερ.

Ο πρώην γκαρντ του Ηράκλειο επέστρεψε στον ΟΦΗ έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν έκρυψε την χαρά του που θα φορέσει ξανά τα “ασπρόμαυρα”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Μια ιστορική ομάδα τόσο για την πόλη μας όσο και στον εν γένει χώρο και με μεγάλη δυναμική και κόσμο που την στηρίζει, ενώ η διοίκηση της είναι πάντα κοντά της. Έχουμε ένα πολύ έμπειρο προπονητή με διακρίσεις που πιστοποιούν την δουλειά του και με τις κατάλληλες προσθήκες πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον αρχικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία και με σκληρή και μεθοδική δουλειά ίσως κάνουμε την υπέρβαση” ήταν τα λόγια του Αλέξη Πετράκη που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η Επιτροπή Μπάσκετ καλωσορίζει στον ΟΦΗ τον Αλέξη Πετράκη, ο οποίος επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στον σύλλογο από όπου ξεκίνησε την αθλητική σταδιοδρομία του.

Ο Αλέξης Πετράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 11-4-1987, αγωνίζεται στην θέση “1” και ξεκίνησε το Μπάσκετ στον ΟΦΗ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2004 αγωνιζόμενος με την ομάδα στην Γ Εθνική, συμμετέχοντας συγχρόνως στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων. Συνέχισε το 2005 στην Α2 με την συνένωση ΟΦΗ / Ηράκλειο και μετά αγωνίσθηκε στον Δούκα (Α2 και Β Εθνική), Νήαρ Ηστ (Α2) και ΟΑΑ Ηράκλειο (Γ και Β Εθνική).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook