Κοιτάει Κιτσούλη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον 29χρονο φόργουορντ Βασίλη Κιτσούλη κοιτάει ο ΟΦΗ μετά την εισήγηση του Φώτη Τακιανού, ο οποίος γνωρίζει καλά τον παίκτη καθώς είχαν συνεργαστεί μαζί στον ΚΑΟΔ.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Φώτη Τακιανό, σειρά στον ΟΦΗ παίρνουν οι μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα. Έτσι σε συνεργασία της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία, εξετάζεται η περίπτωση του Βασίλη Κιτσούλη. Ο πρώην αρχηγός του ΚΑΟΔ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Δράμα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στον ΟΦΗ θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η εμπειρία του 29χρονου αλλά και η ευχέρεια του στο σκοράρισμα βάζουν τον παίκτη ψηλά στην λίστα του Φώτη Τακιανού. Μάλιστα κατά την κοινά παρουσία Τακιανού-Κιτσούλη στον ΚΑΟΔ, ο παίκτης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του αποτελώντας τον φυσικό ηγέτη των Δραμινών.

Την σεζόν 2010-2011 σε 29 αναμετρήσεις στην Α2, συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας σημειώνοντας 340 πόντους (83% ελεύθερες βολές, 61% δίποντα, 22% τρίποντα), ενώ παράλληλα μάζεψε 117 ριμπάουντ και 36 ασίστ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook