Ανακοινώθηκε ο Τακιανός / “Ομάδα με μεγάλη δυναμική ο ΟΦΗ” τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Και επίσημα προπονητής του ΟΦΗ είναι ο Φώτης Τακιανός καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αισιόδοξος και με πίστη για επιτυχία εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ που τόνισε “να βρεθεί ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει”.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ καθώς προσέλαβε έναν προπονητή με μεγάλες περγαμηνές αλλά και πετυχημένο παρελθόν οδηγώντας στην Α1 δύο ομάδες (Πανόραμα, ΚΑΟΔ). Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά αναλύοντας τους λόγους της καθόδου του στο Ηράκλειο και την Κρήτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνεργασία της με τον καταξιωμένο προπονητή Φώτη Τακιανό.

Ο Δραμινός προπονητής διαθέτει σημαντικότατη εμπειρία στην Α2 και έχει πανηγυρίσει ανόδους στην Α1 με το Πανόραμα και τον ΚΑΟΔ.

Ο Φώτης Τακιανός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε :

“Έρχομαι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική, δικό της γήπεδο και διοίκηση με όραμα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξαν οι ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις του Μάνου Ξημέρη, η μεγάλη ιστορική διαδρομή της ομάδας, αλλά και η επιμονή του φίλου μου Σταύρου Λυριντζάκη. Θέτουμε ένα πλάνο διετίας και στόχος μας είναι σύντομα ο ΟΦΗ να βρεθεί εκεί που αξίζει. Σχεδιάζουμε το ρόστερ από το μηδέν και παρά το χαμηλό φετινό μπάτζετ πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook