Μιχαλόπουλος: “Θεωρησα σκόπιμο να συμμετέχω στην προσπάθεια που γίνεται”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την πεποίθηση του πως η προσπάθεια που γίνεται στον μπασκετικό ΟΦΗ θα φέρει αποτέλεσμα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για την δική του συμμετοχή στην επιτροπή που συστάθηκε. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος στον Athletic Radio 104,2 

Για το θέμα προπονητή και αν ο ΟΦΗ είναι πράγματι κοντά σε μεγάλο όνομα…

Είναι αλήθεια. Γνωρίζω το όνομα, δεν θα το πω όμως. Είναι ένας προπονητής με επιτυχίες και θα κάνει αίσθηση.

Για το τι θα ακολουθήσει στον μπασκετικό ΟΦΗ και την παρουσία του στην ομάδα…

Συστάθηκε μια επιτροπή η οποία απαρτίζεται με άτομα που αγαπούν την ομάδα. Στήσαμε τον προϋπολογισμό. Κάθε μέλος ανέλαβε να φέρει ένα συγκεκριμένο ποσό και αποφασίσαμε να στελεχώσαμε την ομάδα. Έγινε ήδη μία μεταγραφή και θα φέρουμε κι′ άλλους. Γίνεται συζήτηση και με κάποιους άλλους παίκτες όπως με τον Καραδολάμη και τον Μπαλάφα και θα γίνει και μία προώθηση κάποιων μικρών από τις ακαδημίες. Για την παρουσιά μου θα πρέπει να πω πως ανέκαθεν λάτρευα το μπασκετ. Θεώρησα σκόπιμο μετά την έκκληση της οικογενειας Ξημέρη να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και μετά βλέπουμε.

Για το αν οι σύσταση της επιτροπής στο μπάσκετ θα φέρει αποτέλεσμα…

Θα φέρει αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος. Έχοντας ζήσει πράγματα στην ΠΑΕ, είναι δεδομένο πως τα πράγματα είναι πιο εύκολα στα μπάσκετ. Σαφώς λιγότερα χρήματα. Διαφορετικά μεγέθη. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα και ευελπιστούμε πως θα κάνουμε κατι καλό. Ο ΟΦΗ πέρσι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα. Ο ΟΦΗ επαιξε πολύ καλό μπάσκετ, υψηλού επιπεδου αλλά η ομάδα ήταν άτυχη γιατί είχε πολλούς τραυματισμούς. Πέρσι είχε καλές ομάδες. Ο ΟΦΗ αναγκαστικά φέτος χαμηλώνει το μπάτζετ όμως θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο προπονητης που θα έρθει θα δουλεψει με έμπειρους παίκτες. Θεωρώ  πως έχει κλείσει απλά δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα η συμφωνία και για αυτό δεν λέμε κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει πάντως να συμβεί το φενόμενο το περσινό. Πρέπει φέτος ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Δεν γίνεται να πραγματοποιείται αγώνας του ΟΦΗ με 50 άτομα. 

Για το αν η περσινή εικόνα του ΒΑΚ προκαλεί προβληματισμό εν όψει της φετινής…

Είναι διαφορετικό να παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο, απ’ότι σε ένα γεμάτο. Αυτό που δίνει δύναμη στον αθλητή είναι ο κόσμος. Το έχω ξαναπεί. Δεν πρέπει να στρεφόμαστε κατά τρων οργανωμένων. Οι ομάδες που έχουν παραδοσιακα κόσμο παντα θα βρίσκονται στην επικαιρότητα. Μπορεί κάποια στιγμή να έχουν μία κακή περίοδο αλλά επανέρχονται. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Ο ΟΦΗ, η Λάρισα, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννενα και άλλοι.  Όσο υπάρχουν Ομιλήτες που πηγαίνουν στο γήπεδο πάντα θα υπάρχει και ο ΟΦΗ.

Για τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ…

Είναι δύσκολα τα πράγματα. Έκφράζω κάποιες επιφυλάξεις για το πως θα μονταριστεί η ομάδα. Εκφράζω ένα βαθύ προβληματισμό. Η νέα διοίκηση γνωρίζει τα θέματα. Εκφράζω τον ειλικρινή προβληματισμό μου και φοβάμαι πως η έλειψη ρευστότητας δημιουργεί πρόβλημα. Το πρώτο ματς είναι σύντομα. Θα πρέπει ο κόσμος να στραφεί στα διαρκείας. Ο αρνητισμός δεν οδηγεί πουθενά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook