Εγκατέλειψε την περίπτωση Σμυρνιώτη ο ΟΦΗ που βλέπει “μεγάλο όνομα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε άλλες λύσεις στρέφουν την προσοχή τους στον ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule βρίσκονται σε συζητήσεις με όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση για το πρωτάθλημα της Α2.

Στον ΟΦΗ θέλουν να κλείσουν όσον το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα προπονητή, ώστε του και στην συνέχεια σειρά να πάρουν οι υπόλοιπες υποθέσεις για την ομάδα. Ήδη στην ομάδα έγινε η πρώτη κίνηση μετά την απόκτηση του Πετράκη και ήδη σειρά έχουν πάρει και κάποιες άλλες υποθέσεις, ωστόσο στον ΟΦΗ θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα προπονητή, ωστε ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία τις ομάδες να προκρίνει τις λύσεις που θέλει για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας.

Στον ΟΦΗ φαίνεται να εγκαταλείπουν την περίπτωση Σμυρνιώτη καθώς η περίπτωση του πρώην τεχνικού του Αρκαδικού συναντά δυσκολίες σε ότι αφορά την απόσπαση του στην Κρήτη και για να ξεπεραστούν αυτές χρειάζεται μια χρονοβόρα διαδικασία. Οι άνθρωποι της ομάδας στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις και αν ευδοκιμήσει η προσπάθεια που γίνεται στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας το όνομα του νέου τεχνικού θα προκαλέσει αίσθηση στις τάξεις της Α2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook