Σμυρνιώτης: “Μόνο πρόβλημα για να έρθω στoν ΟΦΗ η απόσπαση μου στην Κρήτη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε στο Gentikoule για το ενδεχόμενο να κάθεται τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου,επισήμανε πως είναι ιδιαίτερα τιμητικό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του και τόνισε πως θέμα με τον ΟΦΗ έχει να κάνει με το αν θα μπορέσει να πάρει απόσπαση στην Κρήτη. 

Ο πρώην τεχνικός του Αρκαδικού έδειξε ιδιαίτερα κολακευμένος από το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και έδειξε θετικός στο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο καθώς η έλευση του στον ΟΦΗ εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά με το αν θα μπορέσει ο ίδιος να διευθετήσει το θέμα με την οργανική του και να πάρει απόσπαση στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σμυρνιώτης στο Gentikoule

Για το ενδιαφέρον της διοίκησης του ΟΦΗ ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε:

Το σωστό και το πρέπον θα ήταν να αρκεστείτε στην ενημέρωση που υπάρχει από την διοίκηση. Γνωρίζετε πως έχω μιλήσει. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως με τιμά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του ΟΦΗ προς το πρόσωπο μου. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Το θέμα με εμένα έχει να κάνει με την οργανική μου και αν θα μπορέσω να πάρω απόσπαση στην Κρήτη. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. 

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ…

Στον ΟΦΗ έχουν κάνει μία τεράστια προσπάθεια, η οποία είναι δύσκολη και σαφώς αξίζει να γίνεται και χρειάζεται στήριξη. Ο ΟΦΗ Θα βρει το δρόμο του γιατι ευτυχώς κάποιοι καταλάβανε  πως δεν μπορεί να τραβήξουν εν καιρό κρίσης 2 ατομα το τιμόνι. Η κίνηση με τα 10 ατομα μόνο καλό μπορεί να φέρει τόσο όσο αναφορά το οικονομικό κομμάτι όσο  και οργανωτικά. Πιστεύω πως τα πράγματα φέτος θα είναι καλύτερα στον ΟΦΗ. Στόχος νομίζω πως είναι να φέρουν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο, ο οποίος είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα .Είτε είμαι προπονητής είτε κάποιος άλλος νομίζω πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Το θέμα όπως είπα πριν από την πλευρά τη δικιά μου είναι δύσκολο στο θέμα της απόσπασης . Στα άλλα δεν θα είχαμε διαφωνίες. Ξέρω που βαδίζει η ομάδα και το οικονομικό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα.  Πρέπει να λήξει το θέμα της απόσπασης για να μπούμε και σε άλλες κουβέντες. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook