Πετράκης ο πρώτος για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκινάει την μεταγραφική του ενίσχυση ο ΟΦΗ που συμφώνησε σε όλα με τον Αλέξη Πετράκη. Σήμερα “κλείνει” ο νέος προπονητής με τον Γιάννη Σμυρνιώτη να θεωρείται το φαβορί.

O 25χρονος πλέι μέικερ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του ΟΦΗ που αναπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο Σάκης Παναγάκης. Ο πρώην, πλέον, αθλητής του “Ηράκλειο” θα είναι ο παίκτης που θα αναλάβει τον ρόλο του “μαέστρου” στο παιχνίδι του ΟΦΗ ενώ διαθέτει και την απαραίτητη εμπειρία.

Με την απόκτηση του Αλέξη Πετράκη, ο ΟΦΗ καλύπτει το κενό στο “1” και από εκεί και πέρα πρωταρχικοί στόχοι είναι η παραμονή των Δημήτρη Καραδολάμη και Κώστα Μπαλάφα. Με τους δύο παίκτες θα γίνουν συζητήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και υπάρχει η πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου θα ξεκινήσει ουσιαστικά με την ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή. “Σήμερα τελειώνουμε και θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής” λένε οι άνθρωποι του ΟΦΗ που δεν θέλουν να πουν ούτε ένα… γράμμα από το όνομα του! Όπως έγραψε χθες το Gentikoule, πρώτο φαβορί θεωρείται ο Γιάννης Σμυρνιώτης με τον οποίο μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook