Την έκπληξη με τον Γιάννη Σμυρνιώτη πάνε να κάνουν στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αλλαγή πλάνων κάνουν στον ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule, στην Κρητική ομάδα βρίσκονται σε επαφές με τον τεχνικό του Αρκαδικού Γιάννη Σμυρνιώτη.

Ο «αρχιτέκτονας» του θαύματος της ομάδας της Τρίπολης βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του ΟΦΗ και ήδη μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον έμπειρο τεχνικό.

Και αναμφίβολα εφόσον ο ΟΦΗ καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Σμυρνιώτη τότε η ομάδα θα έχει πετύχει μια εξαιρετική συμφωνία καλύπτοντας σημαντικό έδαφος από αυτό που φαινόταν πως έχει χαθεί.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης έγινε γνωστός στο ελληνικό μπάσκετ μέσα από την παρουσία του στον πάγκο του Αρκαδικού. Μέσα σε λίγα χρόνια η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να βρεθεί στο πρωτάθλημα της Α2 παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εικόνα παίζοντας παράλληλα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στον ΟΦΗ θεωρούν πως ο ικανός προπονητής μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε ασφαλή μονοπάτια και παράλληλα να δημιουργήσει ένα ρόστερ που δεν θα έχει τον ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα αλλά εκείνον του πρωταγωνιστή. Ήδη, εξετάζονται και άλλες λύσεις – όπως γράψαμε χθες με τους Οικονομάκη, Καραγιάννη – όμως ο Σμυρνιώτης δείχνει να είναι εκείνος που έχει πάρει το προβάδισμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook