ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οικονομάκης και Καραγιάννης, υποψήφιοι για τον πάγκο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησε το “χτίσιμο” του ΟΦΗ της επόμενης περιόδου με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Κρις Χουγκάζ στον πάγκο της ομάδας. Κώστας Οικονομάκης και Νίκος Καραγιάννης είναι οι πρώτοι επιλαχόντες, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου προκειμένου ο ΟΦΗ να καλύψει το χαμένο έδαφος και να συμπληρώσει γρήγορα το ρόστερ του αλλά και την θέση του προπονητή. Το τελευταίο ζήτημα είναι αυτό που μπαίνει πρώτο σε προτεραιότητα και για αυτόν τον λόγο βιάζονται στον ΟΦΗ να κλείσουν προπονητή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει σε δύο επιλογές που διαθέτουν εμπειρία από την κατηγορία όπως είναι οι Κώστας Οικονομάκης και Νίκος Καραγιάννης. Τους δύο τεχνικούς συνδέει η παρουσία τους στον πάγκο της ΑΕΚ την προηγούμενη σαιζόν και ήδη στον ΟΦΗ βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί τους.

Ο Κώσταs Οικονομάκηs διετέλεσε προπονητής την τελευταία τετραετία με την ΑΕΚ Αργους, την οποία ανέβασε δύο κατηγορίες (από Γ’ Εθνική στη Β’ και από Β’ Εθνική στην Α2), με ρεκόρ περυσινό στην Α2 14-16, τερματίζοντας στην ένατη θέση. Επίσης, διετέλεσε βοηθός προπονητή στη Δάφνη για δυο χρόνια (πριν πάει στην ΑΕΚ Αργους), ανεβαίνοντας από τη Β’ στην Α2. Σαν παίκτης, έχει αγωνιστεί με τον Μίλωνα, την ΑΕΚ (από 1994 μέχρι 1996),τη Νήαρ Ηστ και έκλεισε την καριέρα του στην Ελευσίνα. 

Ο Νίκος Καραγιάννης έχει καθίσει ξανά στον πάγκο Κρητικής ομάδας καθώς την σαιζόν 2010 – 2011 ήταν στον ΑΓΟΡ ενώ με το Περιστέρι έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook