Καραδολάμης: “Έχω κάποιες προτάσεις όμως περιμένω και τις εξελίξεις στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

To Gentikoule επικοινώνησε με τον Δημήτρη Καραδολάμη, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει ακόμα κάποια επικοινωνία με την διοίκηση της ομάδας και περιμένει τις εξελίξεις στον Κρητικό σύλλογο. 

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της διοίκησης για τη νέα σεζόν, ωστόσο  ο ίδιος με δηλώσεις του στο Gentikoule τόνισε πως δεν έχει δεχθεί ακόμα κάποια κρούση και περιμένει και ο ίδιος τις εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καραδολάμης μιλώντας στο Gentikoule…

Δημήτρη μαθαίνουμε οτι βρίσκεσαι στα πλάνα της ομάδας για τη νεα σεζόν έχεις καμία ενημέρωση;

“Aυτά που μαθαίνω από τον ΟΦΗ είναι ότι οι άνθρωποι εκεί κάνουν μια προσπάθεια για να φτιάξουν μία υγιείς ομάδα. Διάβασα ότι μπήκαν κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν. Μακάρι αυτό να συμβεί. Εγώ έχω κάποιες προτάσεις από αλλού όμως θα περιμένω αλλά θα περιμένω και τις εξελίξεις στον ΟΦΗ. Δεν έχω προς το παρόν μιλήσει με κάποιον και περιμένω όπως σου είπε τις εξελίξεις.”

Έχεις επικοινωνήσει με κάποιους από τους συμπαίκτες του κατά την περσινή σεζόν για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ;

Έχω μιλήσει με κάποιους, όχι με όλους. Κανείς δεν έχει ακόμα ενημέρωση για την ομάδα

Θα ήθελες να μείνεις στον ΟΦΗ και τη νέα περίοδο;

Περιμένω τις εξελίξεις στην ομάδα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κάποιον από τον ΟΦΗ. Έχω κάποιες προτάσεις στα χέρια μου και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσω. Αν επικοινωνήσει κάποιος από τον ΟΦΗ μαζί μου και τα βρούμε φυσικά  και δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω για τρίτη χρονιά στην ομάδα. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook