Βγαίνουν σε κυκλοφορία τα διαρκείας, 500 των 50 ευρώ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου για το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ με σκοπό να “φύγουν” όλα ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια σημαντική πηγή εσόδων.

Τα «μανίκια σήκωσε» η 9μελης επιτροπή μπάσκετ που ιδρύθηκε την Τετάρτη προκειμένου ο ΟΦΗ να μην χάσει έδαφος και να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου. Πέραν του αγωνιστικού πλάνου που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη – και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις εντός του Σαββατοκύριακου – στον ΟΦΗ κινούνται και σε άλλους τομείς όπως το χορηγικό και το οικονομικό κομμάτι.

Άμεση σχέση με το τελευταίο έχει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει, θα κυκλοφορήσουν 500 εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ και θα τίθενται προς διάθεση των φιλάθλων του ΟΦΗ.

Η τιμή των 50 ευρώ είναι αρκετή ώστε να μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος αφού σε περίπτωση που φύγουν όλα τα διαρκείας τότε η ομάδα θα είναι σε θέση να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 25 χιλ. ευρώ που θα αφορά το 1 / 4 του μπάτζετ της επόμενης περιόδου!

Στον ΟΦΗ ζητούν την βοήθεια του κόσμου ώστε να συμβάλει τη νέα σαιζόν με σκοπό να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που δεν θα έχει τον ρόλο «κομπάρσου» στο πρωτάθλημα της Α2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook