Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του ΟΦΗ στην Α2

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Παρόντες και οι συνδεσμίτες του ΟΦΗ στην σημερινή σύσκεψη που θα ξεκινήσει στις 19.00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη για την εξεύρεση λύσης στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Οι δύο μεγαλύτερες Λέσχες φίλων του ΟΦΗ, “Snakes 4” και “Κρήτες 4 Θ. Παπαδόπουλος” καλούν όλους τους φορείς του Ηρακλείου να δώσουν το παρόν στην σημερινή συνάντηση με σκοπό την σωτηρία του τμήματος μπάσκετ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει κάνει κάλεσμα – ανοικτή πρόσκληση σε όλους όσοι υπηρέτησαν τον σύλλογο με σκοπό την αυτοτελή συμμετοχή της ομάδας στην Α2.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε φίλους του Μπάσκετ, πρώην παράγοντες που το υπηρέτησαν, πρώην Γενικός Αρχηγούς του Σωματείου, πρώην Μπασκετμπολίστες, πρώην προπονητές, πρώην Προέδρους Επιτροπών Μπάσκετ, πρώην Μέλη Επιτροπών Μπάσκετ, πρώην Διαιτητές και γενικά φίλους και μέλη του Σωματείου που για διαφόρους λόγους έχουν αποστασιοποιηθεί.

Εν αναμονή λοιπόν της σημερινής συνάντησης και των σημαντικών αποφάσεων και το  GENTIKOULE  φυσικά θα είναι εκεί για να σας ενημερώνει συνεχώς για τις όποιες, ελπίζουμε, θετικές εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook