Το Σάββατο θα κριθούν τα πάντα για το μέλλον του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τρίτη – ελπίζοντας όλοι και «φαρμακερή» – συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο για να φανεί αν θα βρεθεί λύση για το μέλλον του ΟΦΗ.

Πολλοί ήλπιζαν ότι ο υποβιβασμός του «Ηράκλειο» στο τοπικό πρωτάθλημα θα έφερνε θετικές εξελίξεις στον ΟΦΗ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής μιας και έχουν «παγώσει» οι επαφές μεταξύ του ΟΦΗ και των παραγόντων που είχαν εκδηλώσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν.

Πλέον, ΤΑ ΠΑΝΤΑ θα κριθούν το ερχόμενο Σάββατο όπου θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να δουν αν έχει μέλλον αυτή η μορφή συνεργασίας.

Ήδη, πάντως αξίζει να αναφέρουμε – δίχως να γνωρίζουμε αν σημαίνει κάτι – ότι ένας εκ των ανθρώπων που είχε εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει, ο Γιάννης Χαρωνίτης έκανε γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια σαν παράγοντας. «Εγώ δεν συμμετάσχω σε καμία επιτροπή, ούτε του ΟΦΗ, ούτε του Εργοτέλη. Εγώ είμαι Ηράκλειο. Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Απλά, είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω» τόνισε χαρακτηριστικά στον Athletic Radio 104,2 φανερώνοντας τις προθέσεις του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook