Η “παράταση” του Ηράκλειο “παγώνει” τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο Ηράκλειο εξετάζουν το ενδεχόμενο η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και στον ΟΦΗ βρίσκονται σε αναμονή καθώς οι άνθρωποι που “συστρατεύθηκαν” με τον ΟΦΗ ενδέχεται να μην στηρίξουν την προσπάθεια εφόσον οι “κυανόλευκοι” κατεβάσουν ομάδα σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. 

Οι εξελίξεις της προηγούμενης Δευτέρας όπου κάποιοι άνθρωποι από το Ηράκλειο έδειξαν την πρόθεση τους να στηρίξουν την προσπάθεια που πάει να γίνει στον ΟΦΗ φαίνεται να “θορύβησε” κάποιους στο “κυανόλευκο” σωματείο καθώς ενώ ήταν ειλημμένη απόφαση η συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

Γιάννης Χαρωνίτης, Μανόλης Αρναουτάκης και Νίκος Τουλης που στην συνάντηση της προηγούμενης Δευτέρας στην ΕΚΑΣΚ έδειξαν την διάθεση να βοηθήσουν τον ΟΦΗ ώστε να μπορέσει η ομάδα να κατεβάσει ομάδα στην Α2, δεν έδωσαν το παρόν στην σημερινή συνάντηση καθώς στις 20:30 είχε προγραμματιστεί η συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείου, όπου και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η ομάδα στην Α2.

Οι εξελίξεις αυτές παγώνουν προσωρινά τις εξελίξεις και στον ΟΦΗ παρακολουθούν τα γεγονότα ώστε να δουν αν μπορεί να ευοδωθεί η προσπάθεια που γίνεται για να κατέβει η ομάδα στην Α2. Το τελεσίγραφο των ανθρώπων της ομάδας εκπνέει στις 20 Ιουλίου και είναι δεδομένο πως εφόσον δεν ευαισθητοποιηθεί κάποιος, η ομάδα θα οδηγηθεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αυτό που προκαλεί πάντως μεγάλη ανησυχία είναι πως κανείς Ομιλίτης δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής την διάθεση να βοηθήσει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook