Τουντζιαράκης: “Ο ΟΦΗ θέλει στήριξη και αξίζει να είναι ψηλά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Για το νέο σταθμό στην καριέρα του στην Σουηδία και την Σόλνα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο πρώην σέντερ του ΟΦΗ Σταύρος Τουντζιαράκης.

Στην Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στην Σουηδία και την Σόλνα θα βρει η νέα χρονιά τον πρώην πλέον παίκτη του ΟΦΗ, Σταύρο Τουντζιαράκη.

Ο δυναμικός σέντερ μίλησε για την αποχώρησή του από την κρητική ομάδα και την νέα σελίδα στην καριέρα του στον Athletic Radio 104,2.

 

  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σταύρος Τουντζιαράκης:

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του

” Είχα μία πολύ καλή πρόταση από την Σουηδική ομάδα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση να ξενιτευτώ όμως έμαθα οτι είναι μια οργανωμένη ομάδα με ωραίες εγκαταστάσεις και οτι ανεβαίνει επίπεδο και τελικά είπα το “ναι”. Στην ομάδα προπονητής είναι ο Αρης Λυκογιάννης και με έπεισε να δεχθώ την πρόταση. Ίσως έχω και Ελληνα συμπαίκτη εκεί”.

Για τον ΟΦΗ

” Ο ΟΦΗ περνάει δύσκολες μέρες και όλοι το ξέρουμε αυτό. Περίμενα να γίνει κάτι καλό όμως ήρθε μία καλή πρόταση και γι΄αυτό έφυγα. Ελπίζω η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να μην παίζει του χρόνου τοπικό γιατί είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ κόσμο. Στην Κρήτη κατάλαβα τι εστί ΟΦΗ. Πέρασα καλά πάντως και έχω θετικές αναμνήσεις. Ο ΟΦΗ θέλει στήριξη και αξίζει να είναι ψηλά”.

Για την περυσινή σεζόν

” Στο τέλος μου έμεινε ο σοβαρός τραυματισμός που είχα στον ώμο. Κάναμε τσάμπα ήττες στον πόντο και μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει ψηλότερα. Υπήρχαν δυσκολίες στα οικονομικά αλλά όλα οκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook