Από τον ΟΦΗ… μέσω Ηράκλειο στην Α1 και τον Ίκαρο Καλλιθέας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης έφυγε από τον ΟΦΗ πέρυσι σε ηλικία 17 ετών, αγωνίστηκε στην ΕΣΚΑΝΑ και φέτος έκανε το μεγάλο βήμα πηγαίνοντας στην Α1 και τον Ίκαρο Καλλιθέας μέσω του… Ηράκλειο!

Ο νεαρός πλέι – μέικερ αποχώρησε από τον ΟΦΗ θεωρώντας ότι τον… αδικεί ο Βαγγέλης Βλάχος επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε στα παιχνίδια της Α2 επιλέγοντας τους Παναγάκη, Κερασοβίτη και Ορφανό.

Ο Καρακωνσταντάκης τελικά ζήτησε να φύγει από τον ΟΦΗ και μια ωραία… πρωΐα αποχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να αγωνιστεί στον Άλιμο και το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί και ξαφνικά έκαναν ξανά την εμφάνιση τους όταν το Ηράκλειο (!) φιλοξένησε στην ιστοσελίδα του μια ανακοίνωση της οικογένειας Καρακωνσταντάκη με την οποία ευχαριστούσε το σωματείο για την βοήθεια της να γίνει η μεταγραφή.

Στην συνέχεια, το “Ηράκλειο” με ανακοίνωση του εξέφραζε την πίστη της στο ταλέντο του 18χρονου πλέι μέικερ κάνοντας αναφορά στην απόφαση του Ίκαρου Καλλιθέας να τον επιλέξει.

Τώρα πως γίνεται ένας παίκτης του ΟΦΗ να φεύγει και να πηγαίνει στην Α1 δίχως ο ίδιος ο σύλλογος να παίρνει θέση, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να εξηγηθεί. Όπως το ίδιο ισχύει για το πως το Ηράκλειο παίρνει θέση για έναν παίκτη που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και ο οποίος – σύμφωνα με την ανακοίνωση – πήγε στον Ίκαρο με την βοήθεια του σωματείου…

Περίεργα πράγματα…

Η ανακοίνωση του Ηράκλειο και της οικογένειας Καρακωνσταντάκη

“Μετά από πιεστική επιμονή της οικογένειας Καρακωνσταντάκη δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο: “Ευχαριστούμε πολύ το Σωματείο ΗΡΑΚΛΕΙΟ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια που προσέφερε ώστε να μεταγραφεί ο Κυριάκος στον ΙΚΑΡΟ Καλλιθέας”

Εμείς με την σειρά μας δηλώνουμε την πεποίθηση μας, ότι ο Κυριάκος με το χαρακτήρα και τη μαχητικότητα του, θα αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του σε ομάδα που γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος με τους ειδικούς συνεργάτες του ενδιαφέρεται για τις Υποδομές και έχει βλέψεις πρωταθλητισμού στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α και στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Εφήβων. Τονίζουμε ότι η ομάδα αυτή τον επέλεξε, εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον μας και την πίστη μας στα ταλαντούχα Κρητικόπουλα και σε αυτά που κατοικούν στο νησί. Με τις καλλίτερες ευχές μας.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook