Χουγκάζ στο Gentikoule: «Νιώθω απογοήτευση που ο ΟΦΗ έχει αφεθεί στο χείλος του γκρεμού»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας άνθρωπος που φόρεσε την φανέλα του αθλητή του ΟΦΗ αλλά και την φόρμα του προπονητή, ο Κρις Χουγκάζ δεν κρύβει – μέσω του Gentikoule – την απογοήτευση του για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Ο ικανός τεχνικός άφησε τον ΟΦΗ και την Α2 για την Καβάλα και την Α1 εξαργυρώνοντας την πολύ καλή σαιζόν που είχε στον πάγκο της ομάδας. Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο του ΟΦΗ, ο Κρις Χουγκάζ μίλησε επιλέγοντας το Gentikoule δίχως να κρύψει την στενοχώρια του για την κατάσταση που βρίσκεται το τμήμα μπάσκετ.

Μιλώντας στο Gentikoule, o Κρις Χουγκάζ εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον γκρεμό και έκανε λόγο για «άφεση στο χείλος του γκρεμού».

Ο Κρις Χουγκάζ δήλωσε στο Gentikoule: «Βλέπουμε όλη την πολύ άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο ΟΦΗ, και προσωπικά που έχω φορέσει την φανέλα του αθλητή και του προπονητή της ομάδας, νιώθω μεγάλη απογοήτευση που έχουν αφήσει αυτήν την ομάδα που εκπροσωπεί το Ηράκλειο και όχι μόνο να είναι στο χείλος του γκρεμού. Όλη η κοινωνία και ο αθλητισμός διέπουν δύσκολες στιγμές αλλά ομάδες που εκπροσωπούν πόλεις πρέπει να προστατεύονται από όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας. Και αυτό αφορά όλες τις επαρχιακές ομάδες γιατί το μπάσκετ πρέπει να ανθήσει σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι ο ΟΦΗ να βρει τον δρόμο του».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook