Ράλλης στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Ο ΟΦΗ είναι μια πεντακάθαρη ομάδα – Αξίζει την συμπαράσταση του κόσμου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βασίλης Ράλλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα, την μετακόμιση στο κλειστό του Λίντο αλλά και την φετινή σεζόν.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το δεξί στη National League 1 επικρατώντας το περασμένο Σάββατο του Παγκρατίου στο κλειστό του Λίντο με τον Βασίλη Ράλλη να παραχωρεί συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και στην απόφαση που για αλλαγή έδρας από το κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ, στο Λίντο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Ράλλης στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Για τη νίκη επί του Παγκρατίου: “Κάναμε μια σημαντική νίκη παρότι είναι κλισέ η φράση, στον αθλητισμό το γνωρίζουν όλοι για τις πρεμιέρες και ειδικά για τις ομάδες που έχουν το πρέπει. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ μεγάλο άγχος και έστω και δύσκολα καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Για την πολύμηνη αποχή από τα επίσημα παιχνίδια: “Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν, πρόκειται για ένα λάθος κομμάτι που αφορά την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε εκτός δράσης, από επίσημα παιχνίδια, σχεδόν επτά μήνες. Είναι δύσκολο να βρούμε συνεργασίες, καρδιά, μυαλό, ψυχή του αγώνα. Όλα όσα απασχολούν έναν αθλητή στο παιχνίδι, είναι διαφορετικά από την προπόνηση και όταν βρεις ρυθμό, το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του. Δεν έχει τώρα νόημα να τα συζητάμε, είχαμε δυσκολίες, προβλήματα, απουσίες. Έχουμε θεματάκια όμως αυτά δεν είναι δικαιολογίες, ποιοι είναι παρόντες και αυτό που μετράει είναι η νίκη”.

Για την αλλαγή έδρας: “Το κάθε γήπεδο έχει την δική του ιστορία, όταν ήρθα στην ομάδα ήμασταν στο ΒΑΚ, μετά πήγαμε στα Αοράκια. Κάθε γήπεδο έχει συν-πλην, μετά επιστρέψαμε στο ΒΑΚ. Η αλήθεια είναι πως το ΒΑΚ είναι μακρυά, δεν είναι εύκολα προσβάσιμο για τον περισσότερο κόσμο. Αυτήν την στιγμή το παρκέ δεν είναι για μπάσκετ, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέλαμε να φύγουμε από το ΒΑΚ, εφόσον το παρκέ δεν μπορούσε να διορθωθεί άμεσα. Το κόστος στα Αοράκια ήταν μεγαλύτερο, το Λίντο είναι ένα καθαρά μπασκετικό γήπεδο. Σίγουρα δεν έχουμε τις ανέσεις που θα είχαμε στα Αοράκια όμως πρόκειται για ένα γήπεδο που είναι το κλασσικό γήπεδο μπάσκετ της πόλης και πιστεύω πως από την προσέλευση του κόσμου θα έχουμε περισσότερους. Είναι ένα προσεγμένο γήπεδο και ελπίζω να μας βγει σε καλό αυτή η μετακόμιση και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ θετικά”.

Για το πρωτάθλημα της National League 1: “Πρόκειται για μια κατηγορία που δεν έχει μεγάλες διαφορές, με εξαίρεση το Αιγάλεω που είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο καζάνι. Στην πρώτη αγωνιστική είδαμε τρελά αποτελέσματα και πιστευω πως αυτό θα συμβαίνει κάθε εβδομάδα. Αν εξαιρέσουμε το Αιγάλεω, όλοι οι υπόλοιποι πάνε να μπουν στα play offs και να αποφύγουν τα play outs. Τώρα δεν μπορούμε να παραμυθιάζουμε τον κόσμο και να λέμε για ανόδους. Πάμε κάθε Σάββατο για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, έχω ξαναπει ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο επαρχιακό σύλλογο και χρειάζεται να έχει την συμπαράσταση του κόσμου σε όλα τα τμήματα. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καθαρή ομάδα, πεντακάθαρη μέσα και έξω από το γήπεδο. Όσα χρόνια είμαι στην ομάδα, δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Όσοι ασχολούνται με την ομάδα, δεν υπάρχουν λόγια για αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι επιχειρηματίες αλλά είναι παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και έχουν συντελέσει ένα θαύμα”.

Για την παρουσία των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του βόλεϊ στην Volley League: Είναι τρομερή η προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Δανδάλης και παρά τον υποβιβασμό πέρυσι, είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή και η άνοδος. Όλα τα τμήματα του ΟΦΗ χρειάζονται δίπλα τον κόσμο και να έχουν την συμπαράσταση του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook