Σφακιανάκης προς τον κόσμο του ΟΦΗ: “Να δημιουργήσουμε μοναδική ατμόσφαιρα, είστε η δύναμη μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο team manager του ΟΦΗ Μάνος Σφακιανάκης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ καλεί τον κόσμο να βρεθεί το Σάββατο στο κλειστό του Λίντο.

Ο ΟΦΗ μπαίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο πρωτάθλημα της National League 2 και στις 17.00 υποδέχεται το Παγκράτι με στόχο την πρώτη νίκη.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, Μάνος Σφακιανάκης, εκ μέρους της Επιτροπής Μπάσκετ του ΟΦΗ, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ, τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τους συνδέσμους της ομάδας, καθώς και όλο το μπασκετικό κοινό του Ηρακλείου, να στηρίξουν την ομάδα μας σε μια ιστορική στιγμή!

«Το Σάββατο 05/10 η ομάδα μας επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, και είναι μια στιγμή που μας γεμίζει συγκίνηση και περηφάνια. Αντιμετωπίζουμε την ιστορική ομάδα του Παγκρατίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της National league 1, που φέτος είναι πιο απαιτητική απο ποτέ, και η παρουσία σας στο γήπεδο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Χρειαζόμαστε τη φωνή σας, την ενέργειά σας και τη στήριξή σας για να ξεκινήσουμε δυνατά αυτή τη νέα σεζόν.

Σας καλώ όλους να έρθετε, να γεμίσουμε το Λίντο και να δημιουργήσουμε μαζί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της, και είμαι σίγουρος ότι με την υποστήριξή σας θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα φέτος. Σας περιμένουμε όλους – Μαζί μπορούμε!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook