Επίσκεψη του ΟΦΗ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κώστας Πάλλης και οι Νίκος Κασπίρης, Τάσος Πιλκούδης βρέθηκαν στον Κρουσώνα όπου μίλησαν με τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ

Επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τον αθλητισμό και το μπάσκετ η ομάδα μας συνεχίζει και φέτος τις επισκέψεις σε σχολεία του νομού μας.

Αυτή την φορά οι παίκτες της ομάδας μας βρέθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα. Την ομάδα εκπροσώπησαν ο β.προπονητής μας: Κώστας Πάλλης και οι παίκτες μας: Νίκος Κασπίρης και Τάσος Πιλκούδης.

Η υποδοχή από τα παιδιά ήταν αρκετά θερμή, με τους παίκτες μας να μοιράζουν αυτόγραφα, να παίζουν μπάσκετ μαζί τους και στο τέλος να χαρίζουν στο σχολείο ένα λάβαρο της ομάδας μας καθώς και προσκλήσεις για τον αγώνα της πρεμιέρας το Σάββατο 05/10 στο Λίντο με το Παγκράτι.

Η επιτροπή μπάσκετ της ομάδας μας ευχαριστεί τον 1ο δημοτικό σχολείο Κρουσώνα και συγκεκριμένα τους: Νίκο Φαραζάκη (διευθυντή του σχολείου) και την Κυριακή Σμαργιανάκη (γυμνάστρια του σχολείου) καθώς και όλα τα παιδιά για την φιλοξενία και την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα που μας χάρισαν!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook