Video | Ράλλης: “Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να δει τη νέα μας προσπάθεια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βασίλης Ράλλης μίλησε για την πρεμιέρα του ΟΦΗ στη Νational League 2 κόντρα στο Παγκράτι κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό του Λίντο.

Ο ΟΦΗ μπαίνει στο πρωτάθλημα το απόγευμα του Σαββάτου (17.00) καθώς υποδέχεται στο Λίντο το Παγκράτι με τον Βασίλη Ράλλη να τονίζει τα πρέπει της πρεμιέρας. Παράλληλα ο τεχνικός του ΟΦΗ κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο Λίντο και να δώσει το παρόν στο πλευρό της ομάδας.

Όπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ: “Είναι μια περίοδος που δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι, όπως καμία ομάδα. Στις πρώτες αγωνιστικές έχουμε πρέπει, όπως όλες οι ομάδες. Εύχομαι και πιστεύω να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και πρέπει να το κερδίσουμε. Για την εποχή είμαστε καλά, τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ. Περιμένουμε τον κόσμο, μετά από πολλά χρόνια παίζουμε στο Λίντο, περιμένουμε τον κόσμο και εύχομαι να έρθει και να δει τη νέα μας προσπάθεια. Να είναι το ξεκίνημα μας καλό ώστε να αποκτήσει ψυχολογία γιατί οι δύο βαθμοί είναι το μεγαλύτερο πρέπει για την πρώτη αγωνιστική”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook