Συνεχίζεται η αβεβαιότητα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αβεβαιότητα είναι αυτή που επικρατεί στον ΟΦΗ καθώς μετά την ανακοίνωση  αποχώρησης της οικογένειας Ξημέρη, το μέλλον μοιάζει αρκετά δυσοίωνο για την ομάδα. 

Η ομάδα μετά από μια χρονιά που σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη αλλά ούτε και αποτυχημένη, έκλεισε τη σεζόν με το όριο να κρίνεται θετικό από τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην ομάδα καθώς ξεπεράστηκαν οι όποιες δυσκολίες υπήρχαν μέσα στην χρονιά και η ομάδα απέφυγε την ακρότητες στους κύκλους της. Πλέον όμως η επόμενη σελίδα για τον ΟΦΗ μοιάζει αρκετά δυσοίωνη καθώς κανείς δεν ξέρει που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν.

Η οικογένεια Ξημέρη με δημόσια έκκληση της κάλεσε όσους επιθυμούν να αναμιχθούν με τα δρώμενα του Σωματείου, ωστόσο τόσο με την οικονομική αστάθεια όσο και την πολιτική, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως και απίθανο να βρεθεί κάποιος που να βάλει χρήματα για την ομάδα.

Ο χρόνος δεν κυλάει υπέρ του ΟΦΗ,  καθώς σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο με την ελπίδα η ομάδα να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Α2 παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook