Η πτώση στο τοπικό, το επόμενο επεισόδιο για το τμήμα μπάσκετ;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση της οικογένειας Ξημέρη να αποχωρήσει από το τμήμα μπάσκετ και πλέον τα πάντα στην ομάδα είναι στον “αέρα”!

Πράξη κάνει – ούτως ή άλλως δεν αφήνει περιθώρια – την απόφαση της η οικογένεια Ξημέρη για να αποχωρήσει από το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο θεωρούνταν δεδομένο. Το δύσκολο κομμάτι αφορά το… αύριο του ΟΦΗ.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για το αύριο του τμήματος, όλα οδηγούν σε πλήρη… αφανισμό του μπάσκετ του ΟΦΗ. Η ομάδα βρίσκεται στην Α2 – η οικογένεια Ξημέρη έχει τονίσει ότι θα κλείσει τις φετινές υποθέσεις – όμως κανένας δεν γνωρίζει ποιο είναι το αύριο για τον ΟΦΗ. Δυστυχώς, για τον ΟΦΗ, η απόφαση της οικογένειας Ξημέρη δεν πρόκειται να αλλάξει αφού τα οικονομικά δεδομένα σε συνδυασμό με την απογοήτευση που υπάρχει είναι στοιχεία και παράγοντες που δεν επιτρέπουν κάτι διαφορετικό.

Όλοι φοβούνται ότι η πτώση του ΟΦΗ στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ θα είναι το επόμενο… επεισόδιο στο σήριαλ του τμήματος μπάσκετ, κάτι που απεύχονται όλοι οι φίλαθλοι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook